Over Studio Inform

Ambitie, vaardigheden, diensten & meer over mij

Ambitie

verduidelijken & ondersteunen

In onze maatschappij waar informatie overflow een duidelijke rol speelt, is het de ambitie van Studio Inform om te verduidelijken en complexe informatie begrijpelijk te maken.

Door gebruik te maken van grafisch ontwerp als hulpmiddel. Een combinatie van krachtige teksten en heldere beelden die elkaar versterken om zo de hersenen te assisteren bij het lezen, begrijpen en opnemen van informatie.

oshin-mba

wanderlust01

Vaardigheden

Verschillende vaardigheden die kunnen worden ingezet of worden gecombineerd om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Infographics
data visualisatie
Print ontwerp
Interactief ontwerp

Diensten

Waar kan Studio Inform u mee helpen?

concept
CONCEPT

Zoeken naar ideeën en manieren om de content of het onderwerp tot zijn recht te laten komen, zodat het verhaal in de best passende vorm kan worden gecommuniceerd.

onderzoek
ONDERZOEK

Kijken naar een specifiek probleem of situatie. Van hieruit onderzoeken wat de behoefte is en hoe je gebruik kan maken van de omstandigheden, om het ontwerp te versterken.

ontwerp
ONTWERP

Visuele vertaling van concept en onderzoek door heldere en strakke vormgeving, om zo tot een esthetisch aangenaam en bovenal functioneel eindontwerp te komen.

ontwikkeling
ONTWIKKELING

Indien nodig, samen bekijken welke vervolg stappen er nog genomen moeten worden om een product te realiseren en wie u hier het beste bij kan helpen.

Over mij

Lysanne de Water - grafisch ontwerp

Ik heb een passie voor het analyseren, structureren en visualiseren van informatie. Het geeft mij enorm veel plezier om aan projecten te werken die goed communiceren en een duidelijk verhaal vertellen. Studio Inform is ontstaan na het zien dat er een grote behoefte is aan verduidelijking van informatie en door mijn passie om hier aan te werken. Het is mijn doel om te blijven zoeken naar nieuwe en effectieve manieren van informatie geving door middel van visualisaties.

“Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.”

Een quote van Benjamin Franklin, die het belang van interactiviteit tijdens een informatie proces goed illustreert. Het is zo ongeveer de lijfspreuk van mijn studio geworden, omdat ik in mijn projecten streef naar deze interactiviteit.

: + + + + + +

oshin-mba

Idee voor een project? Laat het weten!
Contact